Links

Overzicht

Via het tabblad ‘bestellingen’ kan je verschillende overzichten krijgen van de bestellingen en kan je ook naar de bestel app.
Je kiest eerst voor een overzicht van de bestellingen die worden afgehaald of voor een overzicht van de bestellingen die moeten worden bezorgd via het keuzevenster bovenaan.
Daarna kan je ernaast de periode ingeven waarvoor je het overzicht wenst. De standaard instelling staat op vandaag maar je kunt kiezen voor een andere dag of een bepaalde periode.
Het systeem genereert vervolgens een lijst van alle bestellingen met vermelding van de klantgegevens en het detail van de bestellingen. Indien je een overzicht wenst van de producten op een geordende lijst zonder klantgegevens, klik je het selectievakje ‘productielijst weergave’ aan.
Je kan ook de lijsten afdrukken via de knop “afdrukken” of voor ieder product een etiket printen via de knop ‘producten afprinten (stickers)’.
Er is tevens een mogelijkheid om voor de gevraagde gegevens een CVS bestand te genereren waarmee je dan je eigen toepassingen kunt ondersteunen.
Ten slotte kan je de lijsten ook opsplitsen in enerzijds de bestellingen die online betaald zijn en anderzijds de bestellingen die in het verkooppunt zijn betaald.
Wanneer de klant betaalt in het verkooppunt, zal je normaal gezien een kassaticket moeten afprinten via het kassa systeem. De online bestellingen die online zijn betaald kun je na sluitingstijd in één grote beweging ingeven in de kassa op basis van de lijst die gevormd wordt door aanklikken van ‘productielijst weergave’ en ‘toon online/offline betalingen’.