Links

Voordelen

In het geval je de klanten allemaal kunt laten bestellen via de bestelapp (eventueel via een tablet aan de ingang of via onze kiosk), biedt dit systeem een pak interessante voordelen.
  • De klant weet perfect wanneer zijn bestelling zal klaarstaan:Er zijn heel wat situaties wanneer het voor de consument vervelend is als hij moet aanschuiven en hij bovendien niet weet voor hoelang.
– Hij heeft maar een beperkte tijd om te eten.
– Een groep zit samen en iemand moet een groepsbestelling afhalen. Dan verliest hij niet graag veel tijd
– Sommigen wachten gewoon nooit graag
– ….
Door een vast tijdstip te geven aan de klanten zorg je ervoor dat ze niet nodeloos staan aan te schuiven. Ook als ze binnenkomen en ze merken dat hun bestelling pas binnen 20 minuten zal klaar zijn, hebben ze nog het grote voordeel dat ze dit tenminste weten en dat het niet nodig is om in de rij te blijven staan maar dat ze ondertussen nog een boodschap kunnen doen, een sigaret roken, …
  • Je kunt zelf het tempo van de binnenkomende bestellingen bepalen en eventueel wijzigen afhankelijk van de specifieke capaciteit. Zo zou je kunnen het aantal bestellingen per tijdstip verminderen in het geval er iemand van het personeel ziek is of verhogen wanneer je met extra personeel werkt.
  • Wanneer de klanten hun bestellingen zelf plaatsen en ook hun betaling online uitvoeren, genereert dit een niet te onderschatten tijdswinst die zich onmiddellijk vertaalt in mindere arbeidskosten of een verhoging van de capaciteit. Daarenboven zorgt de productielijst per tijdstip voor een vereenvoudiging van de productie die er ook toe bijdraagt dat er met dezelfde capaciteit meer kan worden geproduceerd.