Gestructureerd werken

De bestel app biedt enkele handige functies om gestructureerd te werken. Wanneer je een aantal bestellingen toelaat op een bepaald tijdstip, bijvoorbeeld om de 10 minuten 3 bestellingen, kun je daar voor ieder apart tijdstip, een productie lijst van krijgen.

Deze lijst druk je af door een blokje van dit tijdstip te openen en op de knop ‘bekijk productielijst van …’ te tikken.

Dit zorgt voor een grote vereenvoudiging van het productie proces omdat je de productie kan aanvatten zonder de individuele bestellingen te moeten bekijken.

Wanneer je bijvoorbeeld bij 10 bestellingen 15 x broodje gezond moet klaarmaken, zal dit zo duidelijk gecentraliseerd in het overzicht worden vermeld en gaat dit veel vlugger dan wanneer je al deze bestellingen apart moet bekijken en ze dan zelf moet samentellen.

Je kunt ook een overzicht opvragen van alle bestellingen die nog moeten worden klaargemaakt voor vandaag via een productielijst van de resterende bestellingen voor vandaag. Zo heb je een goed zicht op wat er nog zit aan te komen. Dit kan een voordeel zijn als bepaalde producten of ingrediënten nog moeten worden bijgehaald of bijvoorbeeld ontdooid.

Deze lijst druk je af door bovenaan op de knop ‘toon productielijst’ te klikken.

Last updated