Links

Een eenvoudig en overzichtelijk systeem

Via een voorstelling in de vorm van blokjes op een tablet, heb je als uitbater altijd een mooi overzicht van de inkomende bestellingen.
Dit overzicht wordt nog ondersteund doordat de kleur van de blokjes verandert naarmate het tijdstip van de productie dichterbij komt. Zo is een bestelling die nog niet dient te worden klaargezet, volledig blauw gekleurd. Wanneer de tijd nadert om de productie aan te vatten, zal er een rode balk verschijnen die steeds roder kleurt tot het blokje volledig rood wordt op het tijdstip dat de productie moet worden gestart.
img
Bovendien krijg je dan ook nog een akoestisch signaal voor het geval je niet zou hebben opgemerkt dat er een bestelling moet worden klaargemaakt. Dit akoestisch signaal kan algemeen worden geannuleerd door een tik op de knop linksboven die elk akoestisch signaal onderdrukt tot je deze knop weer aantikt of je kunt het ook annuleren voor 1 bepaalde bestelling voor 1 minuut wanneer je de het akoestisch icoontje op het bestelblokje zelf aantikt.
img
Wanneer je op het blokje tikt, zie je het detail van de bestelling:
img
Via sluit blijft het gewoon op zijn plaats en via zet terug in wachtrij kan je het eventueel terug naar boven plaatsen wanneer je het blokje per vergissing naar beneden hebt gehaald.
Wanneer je aan een bestelling begint, kan je via één tik op begin aan bestelling het blokje naar beneden onder de balk verplaatsen en kleurt het blokje groen.
img
Je kunt de bestelling laten staan tot de klant ze heeft opgehaald. Je verwijdert het blokje via 1 tik op bestelling verwijderen.