Website

Via ‘instellingen’ -> ‘website’ kan je een logo van je webshop bepalen, je klanten beperken en bepalen of de klant eerst moet inloggen alvorens te bestellen.
  • logo: Je klikt hiervoor op de knop ‘browse’ en je kunt jouw logo importeren vanuit een andere locatie op jouw computer.
  • ‘registratie is toegestaan’ wordt afgevinkt wanneer de site niet volledig openbaar is en je niet wenst dat om het even wie kan bestellen.
  • Normaal zal een klant na het plaatsen van zijn bestelling inloggen. Dit kan echter ingesteld worden dat er eerst moet worden ingelogd alvorens een bestelling kan worden geplaatst. Dit is zeker het geval wanneer niet iedereen van de bestelsite mag gebruik maken. De meeste sites zijn volledig openbaar en zullen dus aangevinkt staan bij ‘registratie is toegestaan’ en afgevinkt bij ‘consumenten moeten inloggen alvorens de website te betreden’.

Suggesties voor opmerkingen

Je kan de consument een suggestie geven om als opmerking in te stellen.
Een voorbeeld: Standaard geef je de consument een plastic set bestek mee - zonder meerkost. Om de consument kenbaar te maken dat hij kan vragen om dit achterwege te laten, stel je een suggestie in.
De consument krijgt in het winkelmandje de optie om de suggestie aan te klikken:
Om dit in te stellen ga je naar de beheerpagina - instellingen - webshop. Vervolgens vink je aan dat de consumenten een opmerking mogen toevoegen aan de bestelling - en kan je optioneel je suggesties typen.
Last modified 1yr ago