Openingsuren

Via instellingen - openingsuren kan je de dagen van de week en de uren per dag instellen wanneer er bestellingen kunnen worden aanvaard. De klant kan dus enkel een bestelling plaatsen om af te halen of te laten bezorgen op een moment die door jou bepaald wordt als ‘open’.

Eerst kan je de openingsdagen bepalen. Dit gaat zeer eenvoudig door de checkbox ‘open vandaag’ naast de dagen aan te vinken.

Wanneer er bij een bepaalde dag de checkbox ‘open vandaag’ is aangevinkt, kan je ook voor deze dag de openingsuren bepalen. Dit doe je door het uur in te vullen wanneer je zaak opengaat en daarnaast het uur in te vullen wanneer je zaak sluit.

LET OP: het betreft hier dus het eerste openingsuur van de dag en het laatste sluitingsuur. Als de zaak niet doorlopend open is, kan je per dag één of meerdere pauzes instellen.

Pauzes instellen

Een pauze instellen doe je door op de knop ‘stel pauzes in,’ te klikken. Het pop up venster ‘stel pauzes in’, opent en je kan zoveel pauzes per dag ingeven als je wil door telkens het aanvangsuur en het eind uur van de pauze in te vullen en vervolgens op ‘voeg toe’ te klikken. Een pauze verwijderen kan je door op het vuilnisemmertje te klikken naast de pauze die je wenst te wissen.

Voorbeeld

Jouw zaak is open op maandag van:

  • 09:00 tot 12:00

  • 16:00 tot 19:30

De uiterste openingsuren zijn dus 09:00 - 19:30 met een pauze tussen 12:00 en 16:00

Last updated